בית משפחת טל-בצר, כרכור

מה קצת צבע יכול עשות

משפחת טל-בצר, מתגוררת בבית שנבנה ע"י קבלן-יזם בכרכור.
כמו בתים רבים שנבנו ע"י יזם, והם בעלי תכנון חזרתי וסדרטי,
גם בית זה 'סבל' מחדרי רחצה צרים, ובעלי עיצוב מאוד סטנדרתי ופשוט,
או במילים אחרות : 'זה מה שהקבלן בחר'.

אז החלטנו לעשות מהפך, ולשפר את חדרי הרחצה, גם מבחינת מיקום האביזרים
ובעיקר מבחינת המראה המיושן והמשעמם של החדרים עצמם.

בחדר הרחצה של הילדים, עקרנו את האמבטיה הקטנה והלא-שימושית.
התקנו ארון כיור גדול ומרווח, עם יחידת אחסון מרחפת,
תוך השארת מקום לתליית מגבות ובגדים.
שינינו את מיקום האסלה, והתקנו אסלה תלויה, הנוחה לניקוי ותחזוקה.
שינוי מיקום האסלה, פתח את החדר, ואפשר תנועה נוחה יותר במרחב.
ובתא הרחצה ייצרנו נישות שימושיות לתמרוקים ובקבוקים,
וגולת הכותרת, התקנו 'ראש גשם' גדות בתקרה, במקום מוט הזילוף המיושן.

בחדר הרחצה נעשו פחות שינויים, כי מטבעו הוא קטן וצר יותר.
מיקמנו מחדש את האסלה, כך שתהיה נוחה לשימוש לזוג בני 50-/+.
מיקמנו ארון כיור גדול יותר מהארון שניתן ע"י הקבלן.
וגם כאן שיפצנו את תא הרחצה.

לשמחתי, משפחת טל-בצר, לא חששו להכניס צבע ועיצוב מודרני וקליל,
ולעדכן את מראה חדרי הרחצה שלהם.

קרדיט:
צילום : לבנה לירם

קבלן מבצע : www.via-nova.co.il