בית משפחת רחמני, רגבים

מבית ילדים לבית מגורים

משפחת רחמני מתגוררת בקיבוץ רגבים, שבבקעת הנדיב.

קיבוץ רגבים הנו קיבוץ אשר עבר הליך של הפרטה ושיוך נכסים,
בתהליך זה קבלו בני הזוג רחמני, מבנה שהיה גן ילדים ישן.
אותו הם ביקשו להפוך לבית מגורים, המתאים לחיי משפחה צעירה, בעידן המודרני.

גודל גן הילדים היה כ 40 מ"ר, גודל שאינו מאפשר מגורים נוחים למשפחה.
המבנה תוכנן לגודל של כ-120 מ"ר עם אפשרות להרחבה עתידית.

לבני המשפחה היה חשוב לייצר מבנה המשתלב בנוף המקומי של בתי הקיבוץ,
וכן לשמור על מראה המבנה המקורי – בית רכבת טורי עם גג רעפים.
מאידך, התכנון הפנימי הנו פנקציונאלי, המכיל חלל ציבורי פתוח – Open Space
וחדרי שניה מרווחים, שמהם ניתן לבצע הרחבה בעתיד.
ממ"ד, חדרי רחצה, ואזור שרות המשמש כמחסן וכביסה.

שיטת בניה : בניה קונבנציואנלית – בניה רטובה

קרדיט לביצוע הדמיה תלת מימדית:
אמיר ברילנט
אמיר אדריכלות – amirbri.com

קרדיט צילום :
אביב קורט – www.avivkurt.co.il