בית משפחת תשובה – זכרון יעקב

מודרניות מאופקת

תכנון וילה פרטית בזכרון יעקב
משפחה בעלת 4 נפשות.

בני משפחת תשובה בחרו להקים את ביתם באחת השכונות הוותיקות והשקטות בזכרון יעקב.
השכונה נמצאת על הגבעה הדרום-מערבית של רכס הכרמל.
זו  שכונה מאוד מבוקשת בקרב משפחות צעירות, העוברת תנופת בנייה והתחדשות.

הבית תוכנן תוך התייחסות למידות המגרש.
מגרש הנו צר ומאורך מאוד.
מצב המאלץ לתכנן בית ברוחב מירבי של 7.5 מ' בלבד.
כתוצאה מכך, תוכנן המבנה כבעל 2 אגפים, ובעל 2 קומות,
כאשר הכניסה היא ממרכז המבנה, ומחלקת אותו לאזור ציבורי ואזור פרטי
גם קומה א', נחלקת לאזורי שינה שונים ובטווח נמצאת פינת המשפחה.

בכדי להדגיש את החלוקה לאגפים ושימושים, יצרתי גם חלוקה פנימית למפלסים,
המאפשרים משחק בין חללי הבית, ויצירת גבהים משתנים בהתאמה לחשיבות החלל והשימוש בו.

עיצוב הבית מושפע מסגנון הבנייה המודרני.
תכנון ועיצוב בית בעל מראה מינימליסט ונקי.
פשטות צורנית ועיצובית

שיטת הבניה : בניה מתקדמת – שלד פלדה ולוחות מבודדים

קרדיט לביצוע הדמיה תלת מימדית:
אמיר ברילנט – amirbri.com

קבלן מבצע :
www.via-nova.co.il

אהבתם? שתפו!