דירת משפחת נוטמן, חדרה

תכנון שיפוץ ועיצוב פנים לדירה בגודל כ 80 מ"ר במרכז חדרה.
עבור משפחת נוטמן, משפחה צעירה.

מטרת השיפוץ הייתה להגדיר מחדש את הדירה בין אזור ציבורי ופרטי.
הדירה הייתה ככוך צפוף בן 4 חדרים עם תחושת מחנק כמבוך.
כתוצאה מצב זה, רוב הדירה לא היה מואר באור טבעי, והשפיע רבות על תחושת המרחב והנוחות של המשפחה.

הקו הסגנוני המנחה הנו שמירה על מינימאליזם עיצובי.
שימוש בקווים אופקיים כדי לתת תחושה של חלל פתוח וצבעוניות המשרה אווירה רגועה ונינוחה.

תוכנית השיפוץ ועיצוב הפנים כללה יצירת חלל מגורים משותף עם פינת אוכל ועמדת עבודה שאינה חוסמת את זרימת האוויר ותחושת המרחב. תכנון מטבח חדש וגדול, המאפשר אזורי עבודה רבים. שבירת קיר המפריד בין מרפסת השרות והמטבח לצורך תכנון מחודש של המרפסת, הגדלת שטח המטבח והכנסת אור ואוויר טבעי. ארגון מחדש של חדרי השינה.

התכנון כלל גם תכנון מקיף של הריהוט, אך לצערי משיקולי תקציב, חובו לא בוצע, ונאלצתי להתאים את החללים לריהוט הקיים. בנוסף תוכנן ארגון מחדש של חדר הרחצה, תוך הגדלת המקלחת וגם פרויקט זה קוצץ.

קרדיט:
צילום – אן וסרמן, טבע הדברים
טקסטיל – לליפוף כרכור
נגרות – נגריית טמבר דיזיין, משמרות