בית משפחת שחר, פרדס חנה – תהליכי בנייה

בית משפחת שחר, פרדס חנה – תהליכי בנייה

בית משפחת שחר, תכנון וילה דו-קומתית בישוב פרדס-חנה,
עבור משפחה צעירה בת 4 נפשות.

 

הבית תוכנן ועוצב במגרש  טרפזי מאוד משופע, ועם קווי בניה מאוד צרים. נתוני המגרש מאוד הגבילו את התכנון האדריכלי, והכתיבו מבנה בעל מראה צנוע מאוד, אשר שאב את השראתו מסגנון הבנייה של שנות ה-50 בארץ, תוך שילוב המראה מודרני עם קווים נקיים ומנימליסטים בחלוקה הפנימית של הבית ובעיצוב החזיתות.

 

הבית תוכנן ל-2 קומות, כאשר רוב קומת הקרקע מיועדת למרחב הציבורי, המכיל חלל מגורים נרחב, מטבח ופינת אוכל כ Open Space. בנוסף תוכנן חדר שינה הורים הכולל חדר רחצה, ממ"ד ושרותי אורחים.
בקומה א' נמצאים 3 חדרי שינה,חדר רחצה וחדר שירות. מקומה א' ניתן לצאת למרפסת גג הפוצה לכיוון מערב.

 

חלק נוסף שנלקח בחשבון בעיצוב הבית והחצר הוא מרחב החוץ – הגינה.  לבעלי הבית היה חשוב מאוד כי תהיה גינה המקיפה את המבנה מכל צדדיו, ותאפשר נטיעת עלי פרי ועצים נשירים. מהחלל הציבורי ניתן לצאת למרפסת ולגינה, ולהתהלך מסביב לבית. הגינה הגדולה היא חלק מהרצון לבנות בית פרטי בישוב כפרי.

אתר הבנייה נוהל בשיטת הפרדת קבלנים, תוך עבודה עם מנהל פרויקט המכיר יודע כיצד לפקח על הבנייה, לנהל את צוותי הבנייה ותעבוד עם תקציב בנייה מסודר.

 

שיטת הבניה : בניה קונבנציואנלית – בניה רטובה

 

תמונות מתהליכי הבנייה באתר

מבט על חלל המגורים
מבט על חלל המגורים

בית משפחת שחר - פרדס חנה
בית משפחת שחר – פרדס חנה

התקנת חלונות אלומיניום בפתחים
התקנת חלונות אלומיניום בפתחים

גמר טיח חיצוני למבנה ולגדרות
גמר טיח חיצוני למבנה ולגדרות

התקנת דלת כניסה
התקנת דלת כניסה

מראה הכניסה לבית
מראה הכניסה לבית

 

רוצים לראות את סרטון ההדמיה של בית משפחת שחר ?
הכנסו לקישור – בית משפחת שחר

אהבתם? שתפו!

תגובות בפייסבוק

תגובות בפייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *