בית משפחת זית, בנימינה – תהליכי בנייה (3)

בית משפחת זית, בנימינה – תהליכי בנייה

שיפוץ בית מגורים קיים בבנימינה.
פרויקט עבור משפחה בת 6 נפשות.

משפחת זית רכשה בית פרטי צמוד קרקע, בן כ-20.
בית בן-2 קומות, בקומת הקרקע נמצא החלל הציבורי המכיל סלון עם יציאה למרפסת, פינת אוכל, מטבח
וכל חללי שרות הכוללים ממ"ד, שרותי אורחים וחדר שירות וכביסה.
בקומה א' ישנם 3 חדרי שינה לילדים, חדר שינה להורים + חדר רחצה, חדר רחצה גדול לילדים וחלל מעבר משותף.

מטרת השיפוץ היא לחדש את מראה בית, ולהתאים אותו לסגנון העיצוב ולטעם האישי של משפחת זית.
בפרט לחדש את המטבח, וכל חדרי הרחצה ושרותי האורחים.
כל זאת חייב להתבצע בזמן עבודה מינימאלי, של כחודש וחצי, ובתקציב מוגדר מראש.

עיצוב הפנים כל קומה מאורגן באופן פרקטי ופונקציונלי,
תוך הוספת והזזת צנרות חשמל, מיזוג אוויר ואינסטלציה.
העיצוב מתמקד בסגנון ישראלי- עכשווי, המשלב צבעוניות רכה עם נגיעות צבע ממוקדות.
שימוש בריהוט קיים, עם ריהוט חדש, ואפשרות תמידית להוספה ושינויים.

שיטת הבניה : בניה קונבנציונאלית – בנייה רטובה

ניהול אתר בנייה : קבלן מפתח – אבי רייך אומנות בבית

סרטונים מתהליכי הבנייה באתר

בית משפחת זית, בנימינה – תהליכי בנייה

בית משפחת זית – תהליכי בניה (2)

אהבתם? שתפו!

תגובות בפייסבוק

תגובות בפייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *