בית משפחת ברטל, אביחיל – תהליכי בניה

בית משפחת ברטל, אביחיל – תהליכי בנייה

שיפוץ בית מגורים קיים.
בית פרטי עם קומת קרקע ועליית גג גדולה.
פרויקט עבור משפחה בת 6 נפשות.

מטרת השיפוץ הייתה להשמיש את עליית הגג ע”י תכנון חדרי שינה עבור הילדים
וכן חלל מרכזי, וחדר רחצה משותף.
וכתוצאה מכך, ‘לשחרר’ את האזור חדרי השינה שבקומת הקרקע,
ולתכנן אותו מחדש, עם חדרי שינה יותר מרווחים.
ועל הדרך לשפץ ולחדש את קומת הקרקע – את החלל הציבורי

עיצוב המבנה שומר על סגנון הבית – כפרי
ואינו מנסה להכתיב לו סגנון עיצוב חדש או שונה

פנים הבית מאורגן באופן פונקציונלי, עם הפרדה בין בחלל הציבורי ומרחב המחיה הפרטי של חדרי השינה.
החלל הציבורי תוכנן כ Open-Spacee, עם יציאה למרפסת צפונית.

שיטת הבניה : בניה קונבנציונאלית – בנייה רטובה

ניהול אתר בנייה : קבלן מפתח

סרטונים מתהליכי הבנייה באתר

יש לכם שאלות ?
אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בטלפון: 050-9847484
או לכתוב אלי ישירות מכאן

wwww.efratmeiri.co.il

למידע נוסף ופרטים, מלא/י את הפרטים בטופס ואחזור אליך בהקדם




אהבתם? שתפו!

תגובות בפייסבוק

תגובות בפייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *